0item(s)

Je hebt niets in je winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Fischer RC One 78 GT TPR 2023 + RSW 10 PR

Schrijf de eerste review over dit product

Snel overzicht

De Fischer RC One 78 GT TPR is een all-mountain ski die geschikt is voor ervaren skiërs die op zoek zijn naar een ski die veelzijdig is en goed presteert op verschillende ondergronden en in verschillende omstandigheden.

Beschikbaarheid: UitverkochtPROMO van de week: GRATIS VERZENDING voor elke bestelling vanaf €249


Details

De Fischer RC One 78 GT TPR heeft een slanke taille van 78 mm en een kleine radius, wat zorgt voor goede wendbaarheid en een goede controle op de piste. De ski is uitgerust met een houten kern die zorgt voor stabiliteit en kracht, en met carbon vezels die zorgen voor een lichtgewicht en responsieve ski.

De ski heeft een TPR-technologie die zorgt voor een soepelere en directere overdracht van kracht van de skiër naar de ski. Dit betekent dat de ski sneller reageert op de input van de skiër en dat de skiër meer controle heeft over de ski in moeilijkere omstandigheden. De ski heeft ook een rocker in de tip die helpt bij het drijven in zachtere sneeuw en bij het verminderen van de kans op het ingraven van de tip in diepere sneeuw.

De Fischer RC One 78 GT TPR is geschikt voor skiërs die op zoek zijn naar een ski die goed presteert op de piste en die ook geschikt is voor off-piste avonturen. De ski is stabiel en responsief, en kan gemakkelijk omgaan met verschillende sneeuwcondities. De ski is geschikt voor ervaren skiërs die op zoek zijn naar een ski die snel reageert en die goede controle biedt op hoge snelheden.

Kortom, de Fischer RC One 78 GT TPR is een all-mountain ski die geschikt is voor ervaren skiërs die op zoek zijn naar een veelzijdige en responsieve ski die goed presteert op de piste en daarbuiten. De ski is uitgerust met verschillende technologieën die zorgen voor stabiliteit, kracht en responsiviteit, en is geschikt voor verschillende sneeuwcondities.

Extra informatie

Merk Fischer
Soort Unisex
Modeljaar 2023
  1. Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf je eigen review

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Review